## **AGENDA**

## Oregon Historical Society Levy Oversight Committee (LOC) September 13, 2011 - 9:30AM

| 9:30<br>(5 minutes)   | Welcome and agenda review   | LOC Co-Chairs Nichole<br>Maher and Senator Avel<br>Gordly |
|-----------------------|---|---|
| 9:35<br>(10 minutes)  | <b>Updates:</b><br>Report back from Vault tour<br>Money allocated to E. Co. Orgs.                                 | Emerald Bogue, Chair<br>Cogen's Office                    |
| 9:45<br>(15 min)      | <b>Debrief last meeting:</b><br>Report back from Co-Chairs<br>Discussion  | LOC Co-Chairs Nichole<br>Maher and Senator Avel<br>Gordly |
| 10:00<br>(1 hour)     | <b>Revisit performance measures:</b><br>List of answered/unanswered questions<br>Review materials provided by OHS | All<br>(Emerald facilitate)                               |
| 11:00<br>(15 minutes) | Wrap up and next steps<br>Agenda items for next meeting<br>Date for next meeting                                  | All<br>(Emerald facilitate)                               |
| 11:15<br>(15 minutes) | Public comment  |   |
| 11:30                 | Adjourn   |   |