Public Safety Coordinating Council of Multnomah County

Local Public Safety Coordinating Council

Executive Committee

Tuesday, June 5th, 2012 7:30 to 9:00 a.m. Meeting Agenda

| Introductions, Announcements & Approval of Minutes Co-Chairs Sam Adams & Judy Shiprack | 10 minutes 7:30-7:40 |
|--|----------------------|
| Appreciations Co-Chairs Sam Adams & Judy Shiprack | 5 minutes 7:40-7:45 |
| Old Business: Public Safety Budget Coordination Peter Ozanne | 5 minutes 7:45-7:50 |
| Action: Request for Support for Proposal to Byrne Criminal Justice Innovation Training and Technical Assistance Program Jim Hayden, Deputy District Attorney | 15 minutes 7:50-8:05 |
| Multnomah County Schools Exclusionary Discipline Report Karen Gray, Superintendent, Parkrose School District | 25 minutes 8:05-8:30 |
| Multnomah County Public Safety Data Matt O'Keefe | 20 minutes 8:30-8:50 |
| Next Steps, New Business & Next Meeting | 10 minutes 8:50-9:00 |

Adjournment

NEXT MEETING - Tuesday, July 10th, 2012

Please note: The July meeting will not take place on the first Tuesday of the month to avoid conflicting with a holiday week.

Serving
Public
Safety
Agencies in
Multnomah
County