AGENDA

Oregon Historical Society Levy Oversight Committee (LOC) December 2, 2014 – 2:00-3:30PM

2:00 (10 minutes)	Welcome, introductions and agenda review	LOC Co-Chairs Nichole Maher and Avel Gordly
2:10 (30 min)	Discussion – Recent OHS activities in alignment with LOC goals Review performance measures Consider diversity and equity	Kerry Tymchuck, OHS
2:40 (10 min)	Review of 2015 schedule and levy renewal options	Aaron Ridings, Office of Chair Deborah Kafoury and county staff
2:50 (30 minutes)	Discussion – Support for levy renewal	LOC Co-Chairs Nichole Maher and Avel Gordly
3:20 (5 min)	 Wrap up and next steps Spring 2015 LOC activities Next meeting May 2015 	All
3:25 (10 min)	Public Comment	
3:35	Adjourn	