ACHIEVE/REACH Meeting Agenda

<u>A</u>ction <u>C</u>ommunities for <u>H</u>ealth, <u>I</u>nnovation and <u>E</u>n<u>V</u>ironmental Chang<u>E</u>

<u>R</u>acial and <u>E</u>thnic <u>A</u>pproaches to <u>C</u>ommunity <u>H</u>ealth

Highland United Christian Church 7600 Northeast Glisan St. Portland, OR 97213

<u>Wednesday – July 6, 2016</u>

9:00am - 11:00am

Desired Outcomes:

- ✓ Project Manager update(s)
- ✓ Share information about the Active Transportation Plan and its engagement approach & solicit comments/ideas
- ✓ Communications; construction of ACHIEVE website; tobacco ad campaign
- ✓ Receive an update on the Portland Fuel Tax as a follow-up from last month's meeting
- ✓ To pilot the Consent Reporting activity; to better understand shared work; break-out session(s)
- ✓ Hear feedback on the Rockwood Speaks, Knocks & Listens survey
- ✓ Identify next steps, timelines, and action items

Facilitator	Agenda Item	Time
Yugen Rashad	Welcome & Introductions Review of agenda and desired outcomes	9:00am – 9:10am (10 mins.)
Hunter Stewart/ Finnigan Hawley-Blue	REACH Communications Update on construction of REACH website; Smoke-free ad campaign	9:10am – 9:25am (15 mins.)
Katherine Kelly (CoG) and Pam Phan (Design & Culture Lab)	City of Gresham's Active Transportation Plan Transportation plan; Status of planning process, community engagement/ feed back	9:25am – 10:05am (40 minutes)
Ronnie/Yugen/Corliss - All	Consent Reporting Discussion Explore topic(s) and content area of shared work, better coordination, and partner support around work plans and tasks.	10:05am – 10:25am (20 mins.)
Lynn Ketch	Rockwood Speaks, Knocks, and Listens • Update: questionnaire, handouts – feedback from AA community about life in Rockwood	10:25am – 10:45am (20 mins.)
Dana Hellman	Portland Fuel Tax	10:45am – 10:50am (5 mins.)
Tameka Brazile	 Miscellaneous Updates CDC Site Visit August 10th and 11th Staff and partner transitions 	10:50am – 10:55am (5 mins.)
Yugen/All	*Future agenda items, next steps (who will do what, by when?!!) *Next ACHIEVE meeting dates $(8/10, 9/7, 10/5, 11/2, 12/7)$ *New meeting location	10:55am – 11:00am (5 mins.)