ACHIEVE/REACH Meeting Agenda

<u>A</u>ction <u>C</u>ommunities for <u>H</u>ealth, <u>I</u>nnovation and <u>E</u>n<u>V</u>ironmental Chang<u>E</u>
 <u>R</u>acial and <u>E</u>thnic <u>A</u>pproaches to <u>C</u>ommunity <u>H</u>ealth
 Highland Christian Center 7600 NE Glisan St Portland, Oregon 97213

Wednesday – January 4, 2017

9:00am - 11:00am

Desired Outcomes - by the end of this meeting members will have:

- ✓ Received miscellaneous REACH grant updates
- ✓ Participated in REACH 2-Year Celebration
- ✓ Deep Dive year review; evaluation of success/ areas of improvement; future topics/recruitment of speakers
- ✓ Consider proposal to update Consent Report format, streamline and improve efficiency
- ✓ Identified next steps, timelines and action items

Facilitator	Agenda Item	Time
Yugen Rashad	Welcome & Introductions	9:00am – 9:15am
	Review of agenda and desired outcomes	(15 mins.)
	Check for agreement	
Tameka Brazile	Project Manager Updates	
Nina, Nick,	2-Year Milestone	9:15am – 10:00am
Sandra/All	Reflections/Connections activities of the ACHIEVE Coalition	(45 mins.)
Nina, Corliss,	Deep Dive Topic – Reflections and Planning	10:00am – 10:30am
Nick, Sandra	• Deep Dive topics – Review of Evaluations of Previous Deep Dive topics	(30 mins.)
	 Presentation of list of topics from Past Evaluations (Sandra) 	
	 Presentation of other suggested Deep Dive Topics (Yugen) 	
	Prioritization of future Deep Dive Topics	
	Generation of ideas for speakers	
All		10:30am –10:40 am
	 Consent Reporting – Review and Suggestions for 2017 	(10 mins.)
	 Move to a quarterly verbal report out format – pros and cons / decision 	
All	Partner Updates/Announcements	10:40am – 10:50am (10 mins.)
All/Yugen	 Next steps, future agenda items and follow-up (who will do what by when?!!) 	10:50am - 11:00am (10 mins.)
	 Next upcoming meeting dates: 2/1, 3/1, 4/5 Highland Christian Center; Request for change in venue for upcoming meeting space. 	