

Multnomah County Bicycle and Pedestrian Citizen Advisory Committee

Wednesday, September 13, 2017 from 6:30pm - 8:30pm DATE/TIME: PLACE: Board Room, Multnomah Building, 501 SE Hawthorne Blvd, Portland, OR

AGENDA

6:30pm	Welcome & Introductions		
6:35pm	Approve July 2017 Meeting Minutes	5 min	А
6:40pm	Public Comment	10 min	I/D
6:45pm	Staff Report (Kate McQuillan, Transportation Planner)	5 min	I/D
6:50 pm	Chair Report (Rory Renfro, Chair)	5 min	I/D
6:55pm	BPCAC Member Stories – <i>Gary Purvine</i> Standing agenda item: Each month, a BPCAC member tells the story about who they are, their interests and how they came to join the BPCAC.	5 mii	n I
7:00pm	Earthquake Ready Burnside Bridge SRG Debrief (Art Graves and Talia Jacobson) The Stakeholder Representative Group (SRG) met at the end of August. Talia and Art represent the BPCAC on this group.	15 min	I/D
7:15pm	Broadway Bridge Discussion <i>(Jon Henrichsen, Engineering Manager)</i> Jon would like to share some early discussions for potential improvements to the Broadway Bridge.	25 min I,	/D
7:40pm	Project Updates / Group Share (All)	T Remaiı	Time ning

The next BPCAC meeting is Wednesday October 11, 2017.

Persons with a disability requiring special accommodations, please call the Office of Citizen Involvement at (503) 988-3450 during business hours. Persons requiring a sign language interpreter, please call at least 48 hours in advance of the meeting.