

Transportation Division

1620 SE 190th Avenue, Portland OR 97233 503-988-5050 Fax 503-988-3321 http://www.multco.us/transportation-planning

Multnomah County Bicycle and Pedestrian Citizen Advisory Committee

DATE/TIME: Wednesday May 8, 2019 from 6:30-8:30pm

PLACE: Room 126, Multnomah Building, 501 SE Hawthorne Blvd, Portland, OR

AGENDA

Welcome & Introductions

6:30pm	Approve April 2019 Meeting Minutes	5 min	Α
6:35pm	Public Comment	10 min	I/D
6:45pm	Chair Report (Rory Renfro)	5 min	I/D
6:50pm	Staff Report (Kate McQuillan, Transportation Planner)	5 min	I/D
6:55pm	Funding Updates (Joanna Valencia, Transportation Planning and Development Manager) Several initiatives may impact the County's transportation funding in the near and long term. Joanna will share updates on the regional transportation bond measure, potential projects for Regional Flexible Funds grant opportunity, and a general fund request for ADA curb ramp project development.	40 min	I/D
7:35pm	EQRB Community Task Force Update (Art Graves, Committee Member) Art Graves, BPCAC Committee Member, serves on the Community Task Force (CTF) for the Earthquake Ready Burnside (EQRB) project which is the formal environmental planning required by the federal government for such large scale transportation projects. The CTF last met 4/29/19.	20 min	I/D
7:55pm	Committee Bylaws Update (Kate McQuillan) Kate will provide a brief overview of a long-needed update to the Committee's bylaws, and also get feedback on if or how Committee members want to be involved.	15 min	I/D
0.40		_	

The next BPCAC meeting is Wednesday, June 12, 2019

Persons with a disability requiring special accommodations, please call the Office of Citizen Involvement at (503) 988-3450 during business hours. Persons requiring a sign language interpreter, please call at least 48 hours in advance of the meeting.

Meeting agendas and minutes are available at: www.multco.us/transportation-planning/bicycle-and-pedestrian-citizen-advisory-committee

8:10pm Open Share / Project Updates / Other Business (All)

A – Action Item
I – Information Item
D - Discussion Item

Time remaining