

503-988-5050 Fax 503-988-3321 http://www.multco.us/transportation-planning

## Multnomah County Bicycle and Pedestrian Citizen Advisory Committee

DATE/TIME: Wednesday October 9th, 2019 from 6:30-8:30pm

PLACE: Board Room, Multnomah Building, 501 SE Hawthorne Blvd, Portland, OR

## **AGENDA**

6:30 pm	Welcome & Introductions	5 min I/D
6:35 pm	Approve August 2019 Meeting Minutes	5 min A
6:40 pm	Public Comment	10 min I/D
6:50 pm	Chair Report	5 min I/D
6:55 pm	Staff Report (MaryJo Andersen, Multnomah County)	5 min I/D
7:00 pm	Update on Cornelius Pass and Arata Road Projects (Mike Pullen, Multnomah County)	15 min I/D
7:15 pm	Cochran Road Culvert Replacement Project (Kelsey Copley, Multnomah County)	15 min I/D
7:30 pm	Introduction of REACH Program (Andrew Campbell, Multnomah County)	15 min I/D
7:45 pm	Committee Representation Insights (Art Graves, BPCAC Member)	15 min I/D
8:00 pm	Update on new member selection process (MaryJo Andersen, Carolyn Briggs, subcommittee member)  • 2 members leaving  • 10 applications  • Phone interviews	20 min I/D/A
8:20 pm	Open Share / Project Updates / Other Business (All)	Time remaining

## The next BPCAC meeting is Wednesday, November 2019

Persons with a disability requiring special accommodations, please call the Office of Citizen Involvement at (503) 988-3450 during business hours. Persons requiring a sign language interpreter, please call at least 48 hours in advance of the meeting.

Meeting agendas and minutes are available at: www.multco.us/transportation-planning/bicycle-and-pedestrian-citizen-advisory-committee

> A – Action Item D - Discussion Item D - Discussion Item