

## Multnomah County Bicycle and Pedestrian Citizen Advisory Committee

Wednesday February 12, 2020 from 6:30-8:30pm Room 126, Multnomah Building, 501 SE Hawthorne Blvd, Portland, OR

NOTE NEW MEETING LOCATION! ROOM 126.

## AGENDA

6:30 pm	Welcome & Introductions	10 min I/D
6:40 pm	Approve January 2020 Meeting Minutes	5 min A
6:45 pm	Public Comment	10 min I/D
6:55 pm	Chair Report	5 min I/D
7:00 pm	Multnomah County Road Maintenance Program (James Turner, Road Maintenance Manager, Multnomah County)	30 min I/D
7:30 pm	Committee Officer Election	10 min I/D/A
7:40 pm	Sub-Committee Report: Capital Improvement Plan - letter presentation to the Board (Andrew Holtz, member)	10 min I/D
7:50 pm	Sub-Committee Report: Update on Committee Modernization Process Policies and Procedures Manual (MaryJo Andersen)	15 min I/D
8:05 pm	Staff Report (MaryJo Andersen) Annual Work Plan Community of Practice meeting Tri-Met Pedestrian Plan Road project web link, new app for requests Metro Transportation Bond Staff Updates	15 min I/D

8:20 pm Open Share / Project Updates / Other Business (A//)

## The next BPCAC meeting is Wednesday, March 11, 2020

Persons with a disability requiring special accommodations, please call MaryJo Andersen (503-988-0589) during business hours. Persons requiring a sign language interpreter, please call at least 48 hours in advance of the meeting.

Meeting agendas and minutes are available at: www.multco.us/transportation-planning/bicycle-and-pedestrian-citizen-advisory-committee

A – Action Item I – Information D - Discussion Item